Odabrali ste vrijeme vraćanja vozila van radnog vremena
Novosti
EMITT 2024

Proširite svoje turističke horizonte s Autowill Rent a Car na EMITT 2024!

Dok se turistička industrija priprema za poznatu Istočno-sredozemnu izložbu turizma i putovanja - EMITT 2024, Autowill Rent a Car s oduševljenjem najavljuje svoje sudjelovanje na ovom ključnom događaju. EMITT kao jedna od pet najboljih izložbi turizma i putovanja globalno pruža jedinstvenu platformu za povezivanje i napredak u dinamičnoj turističkoj industriji.

Destinacije
Kako doći do glazbenih festivala po Hrvatskoj 

Hrvatska je nesumnjivo traženo utočište za entuzijaste glazbenih festivala, privlačeći posjetitelje iz svih krajeva svijeta. Mnogi posjetitelji festivala odlučuju se za udobnost putovanja na ova događanja putničkim kombijem. Autowill Rent a Car, pružatelj usluga najma automobila u Hrvatskoj, razumije potrebe i sklonosti takvih putnika.

Savjeti
HAK cijena cestarina 2024

Planirate li putovanje po Hrvatskoj i susjednim zemljama, dobro je unaprijed saznati cijene HAK cestarina te sve mogućnosti i načine plaćanja na Hrvatskim autocestama. Hrvatska je zemlja s mnoštvom predivnih turističkih odredišta, a najbolji način za istraživanje svih atrakcija je automobilom. Ako ne posjedujete automobil, najbolja opcija je najam automobila uz našu uslugu AUTOWILL rent a car.  U ovom blogu pronaći ćete cjenik cestarina u Hrvatskoj. 
 

Savjeti
Uvjeti za najam automobila u Hrvatskoj

Koji su uvjeti za najam automobila u Hrvatskoj? Što vam je potrebno da biste unajmili automobil u Hrvatskoj?

Savjeti
Stvari koje morate znati prilikom najma automobila u Hrvatskoj

Nekoliko je načina za putovati kroz Hrvatsku, a najam automobila smatra se najboljom. Dostupne su razne mogućnosti najma čak i luksuznih automobila.

Iako je najam automobila jednostavan, važno je imati na umu da se pravila vožnje u Hrvatskoj mogu razlikovati od one u Vašoj državi. Planirate li iznajmiti automobil u Hrvatskoj, ovi savjeti će Vam sigurno pomoći oko odabira i informiranja o uslugama.

Savjeti
Kako doći iz Zagreba do Nacionalnog parka Plitvička jezera

Za posjet Nacionalnom parku Plitvička jezera puno putnika odabire opciju izlet od pola dana. Ukoliko planirate izlet iz Zagreba u Nacionalni park Plitvička jezera najbrži i najpraktičniji način je putovati s automobilom.

Savjeti
Gdje parkirati u Zagrebu - garaže, parkirne zone i informacije o parkiranju u Zagrebu

Zagreb je podijeljen na četiri parkirne zone, uključujući one s vremenskim ograničenjem parkiranja i zone ili dijelove zona s posebno kontroliranim sustavom naplate parkiranja. Tražite parkirno mjesto u Zagrebu za svoj automobil? Nastavite čitati da vidite što vam najbolje odgovara.

Novosti
Excellent Car Rental Service nagrada

Ponosno obavještavamo da je AUTOWILL rent a car nagrađen Discover Cars Excellent Car Rental Service nagradom za izvrsnu uslugu najma automobila.

Nagrada se dodjeljuje na temelju ocjena klijenata tijekom prošle godine.

Destinacije
Top 10 glazbenih festivala u Hrvatskoj 2022.

U Hrvatskoj postoji mnoštvo glazbenih festivala koji privlače ljude iz cijelog svijeta. Festival koji se najviše spominje je Ultra Music Festival koji se održava u Splitu i jedan je od najvažnijih glazbenih događaja u Hrvatskoj.

People dancing on Ultra festiva Split
Destinacije
Putničkim kombijem na Ultra Europe festival - Split 2022

Postoje razne opcije za posjetiti Ultra Europe festival u Splitu 2022. godine, ali jedna od najboljih, posebno za turiste je udoban i prostran putnički kombi. Putnički kombiji idealni su za jednostavan prijevoz vaše grupe prijatelja ili ostalih posjetitelja festivala, a najam putničkog kombija u AUTOWILL rent a car agenciji bit će vaš najbolji izbor. 

Savjeti
Kako pronaći najbolji rent a car u Hrvatskoj

Planirate putovanje po Hrvatskoj i razmišljate trebate li unajmiti auto?

U ovom tekstu možete pročitati prednosti najma vozila i istraživanja Hrvatske na ovaj način. 

Savjeti
Najam ima višestruke prednosti nad leasingom

Saznajte prednosti dugoročnog najma vozila u AUTOWILL rent a car-u!

1 2

Newsletter
Primajte novosti, posebne ponude i pogodnosti iz naše ponude
Korisnička podrška
Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak: 08:00 - 16:00h
+385 99 484 00 10
[email protected]