Kako doći do glazbenih festivala po Hrvatskoj 

Hrvatska je nesumnjivo traženo utočište za entuzijaste glazbenih festivala, privlačeći posjetitelje iz svih krajeva svijeta. Mnogi posjetitelji festivala odlučuju se za udobnost putovanja na ova događanja putničkim kombijem. Autowill Rent-a-Car razumije potrebe takvih putnika

Nudimo niz pouzdanih i udobnih putničkih kombija i auta, osiguravajući da posjetitelji festivala mogu krenuti na svoje putovanje s grupom prijatelja.

Naš izbor putničkih kombija prilagođen je različitim veličinama grupa, bilo da planirate intimno putovanje s uskim krugom prijatelja ili trebate prostraniji kombi za veće grupe, dostupan je inajam automobila. Rezervirajte automobil ili pronađite slične ovisno o veličini vaše grupe.

 

Kako doći do glazbenih festivala po Hrvatskoj 

Glazbeni festivali u Hrvatskoj koje morate posjetiti u 2024

Hrvatski glazbeni festivali oživljavaju tijekom ljetnih mjeseci od svibnja do rujna u mnogim hrvatskim gradovima poput Pule, Poreča, Zadra, Zagreba, Splita i Dubrovnika. Izdvojili smo nekoliko najboljih glazbenih festivala na koje biste trebali ići u 2024.

Ultra Europe Hrvatska 2024

Split, 5. – 7. srpnja 2024

 

Ultra Europe Festival u Splitu poznata je ekstravaganca elektronske glazbe koja privlači tisuće ljubitelja glazbe iz cijelog svijeta. Održava se u slikovitom okruženju Splita u Hrvatskoj i nudi nezaboravnu kombinaciju naelektriziranih ritmova i zadivljujućih pogleda na obalu. Pronađi Rent a Car u Splitu.

https://ultraeurope.com/passport/events/

 

Ultra Europe Hrvatska 2024 Rent a car

Sea Star Festival 2024

Umag

 

Sea Star Festival u Umagu živahan je glazbeni događaj koji spaja zadivljujuću primorsku lokaciju s raznolikom postavom umjetnika, što ga čini obaveznim posjetom za posjetitelje festivala. Održava se svake godine u Umagu, u Hrvatskoj, i predstavlja slavlje glazbe i ljetnih vibracija na jadranskoj obali.  Pronađi Rent a Car u Puli.

 

https://www.seastarfestival.com/en
 

Seasplash festival Rent A Car

Seasplash festival 2024

Šibenik

 

Seasplash Festival, jedan od trajnih hrvatskih festivala, pozdravlja one željne veselog ljetnog odmora na moru. Tijekom četiri dana pruža glazbu na više pozornica, nastupe na plaži, besplatno kampiranje, radionice i slavlje bas glazbe, reggaea, duba, drum'n'bassa, dancehall-a, ska i elektronske glazbe više od desetljeća.  Pronađi Rent a Car u Zadru.

 

https://seasplash-festival.com/en/

 

Hideout Festival Car Hire

Hideout Festival 2024

Plaža Zrće, otok Pag, 23. – 27. srpnja 2024

 

Hideout Festival na plaži Zrće na Pagu je svjetski poznati festival elektroničke glazbe koji slikoviti otok pretvara u raj za plesnu glazbu. S impresivnom postavom vrhunskih DJ-a i zadivljujućim obalnim krajolikom, to je događaj koji morate posjetiti za entuzijaste elektronske glazbe. Pronađi Rent a Car u Zadru.

 

https://hideoutfestival.com
 


Sonus festival 2024

Plaža Zrće, otok Pag, 18. – 22.8.2024

 

Zamislite sunčani hrvatski otok s vašim omiljenim umjetnicima koji nastupaju nekoliko koraka od plaže, gdje možete plivati ​​u čistom Jadranskom moru između zabava. U Sonusu ova ljetna rave avantura iz snova postaje stvarnost na obalama otoka Paga. Pronađi Rent a Car u Zadru.

 

https://www.sonus-festival.com/

 

Fresh Island Week 2024

Plaža Zrće, otok Pag

 

Prepoznajući prezasićenost EDM događanja u Europi, Fresh tim iskoristio je svoju stručnost u industriji i ljubav prema hip-hopu kako bi predstavio Fresh Island Festival, europski pionirski hip-hop i R&B boutique festival. Identificirali su prazninu na tržištu i uspješno je popunili jedinstvenim iskustvom hip-hop festivala. Pronađi Rent a Car u Zadru-
 

https://fresh-island.org/

 

INmusic festival 2024

Zagreb, 24.-26.6.2024

 

INMusic Festival u Zagrebu istaknuti je glazbeni događaj koji privlači globalne headlinere u živopisno okruženje glavnog grada Hrvatske, nudeći jedinstveni spoj glazbe i kulture. Održava se na obalama jezera Jarun i predstavlja impresivno iskustvo za glazbene entuzijaste koji traže vrhunske izvedbe u zadivljujućem prirodnom okruženju. Pronađi Rent a Car u Zagrebu.
 

https://www.inmusicfestival.com/en/news/inmusic-festival-16-set-june-2024


Dimensions Festival 2024

Tisno, Šibenik 

 

Dimensions Festival u Šibeniku okupljalište je elektroničke glazbe smješteno u povijesnom okruženju 2000 godina starog rimskog amfiteatra, pružajući jedinstvenu atmosferu za ljubitelje glazbe. Sa svojom raznolikom postavom i jedinstvenom lokacijom, to je odredište za one koji traže izvanredan spoj glazbe i povijesti. Pronađi Rent a Car u Zadru.
 

https://www.dimensionsfestival.com/

Slurp 2024

Martinska Šibenik 

 

Srkati! ugošćuje istaknute domaće i regionalne izvođače elektronske glazbe uz međunarodne goste na slikovitoj tvrđavi Punta Christo na malom poluotoku u blizini Štinjana u Šibeniku. Ovaj jedinstveni koncept festivala sastoji se od četiri događanja od lipnja do rujna, s raznolikom postavom umjetnika, DJ-a i kolektiva. Pronađi Rent a Car u Zadru.
 

https://www.slurpfestival.com/

Wake the Lake 2024

Lokvarsko jezero

 

Wake the Lake festival na Lokvarskom jezeru, Delnice je jezerski događaj koji slavi vodene sportove, glazbu i zabavu na otvorenom. Smješten u slikovitoj pozadini Delničkog jezera, nudi uzbudljiv spoj skijanja na vodi, wakeboardinga i glazbenih nastupa uživo, što ga čini uzbudljivim iskustvom za ljubitelje avanture i glazbe.  Pronađi Rent a Car u Zagrebu.

 

Hrvatska ima mnogo događaja i različitih načina putovanja na njih, ali rentanje ili unajmljivanje automobila jedan je od praktičnijih načina. To vam samo daje više slobode da istražite Hrvatsku i festivale.