Autowill rent a car predstavlja vam neke od najpoznatijih plaža Jadrana do kojih možete doći autom.

Hrvatska obala, osim čistog i bistrog mora, obiluje mnogobrojnim pješčanim, šljunčanim i kamenim plažama od kojih većina posjeduje „Plavu zastavu“ - međunarodni ekološki znak kvalitete mora i okoliša. Na većini plaža prirodnu hladovinu pružaju borovi koji su karakteristični za ovaj dio Mediterana. 

Plaža ima zaista mnogo pa možete unajmiti auto u Autowill rent a caru i obići one u blizini vašeg ljetovališta.

SJEVERNI JADRAN

Rovinj - plaža Amarin
Plaža Amarin nalazi se 3km sjeverno od grada Rovinja i jedna je od najpopularnijih plaža. Iznad plaže nalazi se istoimeni kamp, a nedaleko od kampa nalazi se i naturistička plaža. Uz plažu Amarin proteže se i duga šetnica od rta Punta Križa do uvale Kaštelan.

Medulin - plaža Bijeca
Plaža Bijeca se nalazi u samom naselju Medulin. Kilometar duga pješčana plaža s blagim ulazom u more i brojnim popratnim sadržajima idealno je mjesto za cjelodnevni odmor i zabavu čitave obitelji.

Mošćenička Draga - plaža Sipar
Najljepša i najveća plaža Mošćeničke Drage i Opatijske rivijere je Sipar. Šljunčana i stjenovita plaža duga je nekoliko stotina metara i proteže se uzduž cijelog mjesta. Windsurfing i ronilački centri nalaze se na samoj plaži, a u blizini su teniski tereni i brojni sportski sadržaji te najam rekvizita za idealan dan na plaži.

Murter - plaža Slanica
Prekrasna plaža u uvali Slanica jedno je od najomiljenijih mjesta za kupanje u cijelom Murteru. More je dovoljno plitko za obitelji s djecom, a zahvaljujući stablima s gustim krošnjama i slamnatim suncobranima, plaža ima dovoljno hlada. Predvečer se ovdje može uživati u najljepšem zalasku sunca, dok je po cijele dane dostupan pogled na Nacionalni park Kornate.

Bibinje - plaža Punta Bibinje
Bibinjske uvale odlikuju se lijepim i prostranim plažama koje predstavljaju najznačajniju atrakciju i najvrjedniji element bibinjske turističke ponude. Plaža Punta, ili kako je Bibinjci nazivaju Kraju Punte jer najpoznatija i najpopularnija plaža u Bibinjama. Plaža je šljunčana i ima prirodni hlad. Plaža ima i dva terena za odbojku na pijesku kao i ugostiteljske sadržaje.

Biograd - plaža Soline
Plaža je okružena borovom šumom tako da ima dovoljno hlada. Zbog dugog plićaka i postupnog ulaza u more ova šljunčano-pješčana uvala popularna je za obitelji s malom djecom.
 

SREDNJI JADRAN

Novalja - plaža Zrće
Zrće je najljepša i najatraktivnija plaža u Novalji. Plaža je šljunčana i može primiti više tisuća kupača, a raspolaže i velikim parkiralištem. Osim kupanja nudi i mogućnost korištenja raznih sportsko-rekreativnih i zabavnih sadržaja kao što su bungee jumping, jet-ski, parasailing, cageball ili wake-boarding.
Posebnost ove plaže su klubovi Papaya, Kalypso, Aquarius i Noa na kojima zabava traje bez prestanka, a za glazbu su zaduženi najpoznatiji svjetski DJ-i za koje su nastupi na Zrću postali stvar prestiža i potvrda kvalitete.

Šibenik - plaža Banj
Šibenska gradska plaža s koje se pruža jedinstven pogled na staru gradsku jezgru. Iz centra grada do nje se doći za desetak minuta šetnicom uz more.
Ova prekrasna šljunčana plaža s brojnim sadržajima, idealna je kako za obitelji s djecom tako i za ljubitelje raznih sportskih aktivnosti. 

Nin - Kraljičina plaža
Tri kilometra duga pješčana plaža u Ninskoj laguni s jednim od najljepših pogleda na Velebit koji ostavlja bez daha. To je jedna od najljepših plaža na svijetu, prema izboru američkog Travel channela. More je toplo i ugodno za kupanje, a čak i za najvećih vrućina možete očekivati i lagani vjetar. Upravo zbog čestih vjetrova ova plaža je atraktivna za kitesurfing.
Plaža je veoma pristupačna i nalazi se 10 min od centra grada i ima parking.

Pakoštane - plaža Crvena luka
Tri kilometra od samog centra grada nalazi se plaža Crvena luka. Ova mala pješčana plaža sakrivena u laguni između Pakoštana i Zadra, okružena je borovima i raznim mediteranskim biljem. Ovo je odlično mjesto ako ne volite mnogo buke i velike gužve kakve su prisutne na biogradskim plažama u centru. Do plaže lako stižete pješice, no možete doći i čamcem kojeg unajmite na plaži Soline ili Dražici ili osobnim automobilom. U blizini se nalazi nudistička plaža FKK Crvena luka.

Bol - plaža Zlatni rat
Rajska plaža Zlatni rat jedna je od najljepših šljunčanih plaža na hrvatskoj obali. Pod utjecajem vjetrova, valova i morskih strujanja vršak „Zlatnog rata“ stalno mijenja svoj oblik čineći ga svaki put drugačijim i ponovno zanimljivim. Taj predio je inače zaštićeno prirodno područje i omiljeno mjesto surfera i kite-surfera iz cijelog svijeta.

Makarska - plaža Punta rata
Plaža Punta Rata je 2004. godine proglašena među najljepšim plažama u Europi. Punta rata je šljunčana plaža s pješčanim ulazom u more, pogodna za obitelji s djecom. Okružena je mirisnim borovima koji pružaju veliki hlad. Plažu dodatno uljepšava neobična okrugla stijena koja izbija iz mora, a koja je postala njen prepoznatljiv simbol.
Na plaži Punta Rata se nalaze beach barovi i restorani, a mogu se unajmiti ležaljke i suncobrani.

Split - plaža Bačvice
Bačvice su prirodni fenomen, pješčana plaža u srcu grada, koja može primiti i preko deset tisuća kupača. Osim blizine centru grada, pogodna je i zbog parkinga iznad plaže.

Iznajmite auto u Splitu

Ako ste se već odlučili posjetiti Bačvice i Split autom, znajte da s Autowillom možete iznajmiti automobil u zračnoj luci Split.
 

JUŽNI JADRAN

Žuljana, Pelješac - plaža Žuljana
Čak i na Jadranu malo gdje se može naći bujna borova šuma kao u ovoj uvali na jugu poluotoka. Plaža je plitka i pitoma, a more kristalno bistro. More je plitko i do par metara od obale pa je plaža pogodna za djecu te osobe koje slabije plivaju.

Dubrovnik - plaža Banje
Najpopularnija je plaža u Dubrovniku ponajprije zbog atraktivnog pogleda na stari Grad, njegove kule i zidine. U blizini je i otočić Lokrum kojeg turisti mogu posjetiti vozeći pedaline ili brodiće, te ujedno nudi i mnogobrojne rekreativne sadržaje.

Iznajmi auto u Dubrovniku

Autowill nudi uslugu najma automobila iz zračne luke Dubrovnik. Posjeti plažu Banje s automobilom.

Konavli - plaža Pasjači
Ova prekrasna plaža nalazi se iza strmih litica, a do nje jedino možete doći spuštajući se niz duge, prilično fotogenične i vrlo strme stepenice koje su usječene u stijenu. Stijena je na 250 m nadmorske visine, tako da je spust i uspon mala avantura. Na plaži nije gužva, a nema niti brodica koje zaklanjaju vidik prema morskom horizontu.