Jeste li primijetili SAFE STAY IN CROATIA oznake na objektima?  Znate li što one znače?

 

Kako biste prilikom putovanja lakše identificirali destinacije i poslovne objekte koji su usvojili svjetske standarde higijenske i zdravstvene zaštite, Svjetsko vijeće za putovanja i turizam (WTTC) kreiralo je oznaku "Safe travels". U Republici Hrvatskoj uvedena je nacionalna oznaka sigurnosnih protokola u turizmu i ugostiteljstvu pod nazivom SAFE STAY IN CROATIA koju Ministarstvo turizma i sporta dodijeljuje svim poslovnim objektima koji se prijave za oznaku i koji zadovoljavaju određene uvjete.

Preporuča se da prilikom rezervacije i ulaska u objekte ili turističke lokacije obratite pozornost imaju li objekti jasno istaknutu oznaku kako biste bili sigurni da su na lokacijama koje posjećujete poduzete propisane epidemiološke mjere i preporuke.

Ovim putem želimo Vas obavijestiti da je i AUTOWILL rent a car poduzeo sve preporučene mjere te zadovoljio propisane uvjete za SAFE STAY IN CROATIA oznaku.

 

U nastavku teksta pročitajte pravila i protokole u rent a car poslovnicama.

SIGURNOSNI PROTOKOL ZA RENT A CAR

1.  Sve upute i bitne informacije vezane uz mjere prevencije širenja koronavirusa istaknute su u poslovnicama.

2. U poslovnicama je osigurano dezinfekcijsko sredstvo.

3. Broj osoba u zatvorenom prostoru je ograničen.

4. Naši zaposlenici dezinficiraju ruke i radne površine više puta dnevno. Korisnici najma obavezno moraju dezinficirati ruke prilikom ulaska u poslovnicu.

5. U zatvorenim prostorima i prilikom primopredaje vozila nošenje zaštitnih maski je obavezno za vas kao korisnike najma te za zaposlenike AUTOWILL rent a car-a.

6. Fizički razmak je obavezan u zatvorenim prostorima i prilikom primopredaje vozila. Dodatno, u zatvorenim prostorima obavezna je i pregrada između vas i zaposlenika.

7. Svako vozilo dezinficira se prije i nakon najma.

8. Naši zaposlenici mjere tjelesnu temperaturu prije dolaska na posao. U slučaju pojave temperature ili nekih drugih simptoma, ne dolaze na posao.