Odabrali ste vrijeme vraćanja vozila van radnog vremena
Savjeti
HAK cijena cestarina 2024

Planirate li putovanje po Hrvatskoj i susjednim zemljama, dobro je unaprijed saznati cijene HAK cestarina te sve mogućnosti i načine plaćanja na Hrvatskim autocestama. Hrvatska je zemlja s mnoštvom predivnih turističkih odredišta, a najbolji način za istraživanje svih atrakcija je automobilom. Ako ne posjedujete automobil, najbolja opcija je najam automobila uz našu uslugu AUTOWILL rent a car.  U ovom blogu pronaći ćete cjenik cestarina u Hrvatskoj. 
 

Savjeti
Uvjeti za najam automobila u Hrvatskoj

Koji su uvjeti za najam automobila u Hrvatskoj? Što vam je potrebno da biste unajmili automobil u Hrvatskoj?

Savjeti
Stvari koje morate znati prilikom najma automobila u Hrvatskoj

Nekoliko je načina za putovati kroz Hrvatsku, a najam automobila smatra se najboljom. Dostupne su razne mogućnosti najma čak i luksuznih automobila.

Iako je najam automobila jednostavan, važno je imati na umu da se pravila vožnje u Hrvatskoj mogu razlikovati od one u Vašoj državi. Planirate li iznajmiti automobil u Hrvatskoj, ovi savjeti će Vam sigurno pomoći oko odabira i informiranja o uslugama.

Savjeti
Kako doći iz Zagreba do Nacionalnog parka Plitvička jezera

Za posjet Nacionalnom parku Plitvička jezera puno putnika odabire opciju izlet od pola dana. Ukoliko planirate izlet iz Zagreba u Nacionalni park Plitvička jezera najbrži i najpraktičniji način je putovati s automobilom.

Savjeti
Gdje parkirati u Zagrebu - garaže, parkirne zone i informacije o parkiranju u Zagrebu

Zagreb je podijeljen na četiri parkirne zone, uključujući one s vremenskim ograničenjem parkiranja i zone ili dijelove zona s posebno kontroliranim sustavom naplate parkiranja. Tražite parkirno mjesto u Zagrebu za svoj automobil? Nastavite čitati da vidite što vam najbolje odgovara.

Savjeti
Kako pronaći najbolji rent a car u Hrvatskoj

Planirate putovanje po Hrvatskoj i razmišljate trebate li unajmiti auto?

U ovom tekstu možete pročitati prednosti najma vozila i istraživanja Hrvatske na ovaj način. 

Savjeti
Najam ima višestruke prednosti nad leasingom

Saznajte prednosti dugoročnog najma vozila u AUTOWILL rent a car-u!

Savjeti
Najam automobila u jednom smjeru

Često postavljeno pitanje je: „Mogu li preuzeti vozilo u jednom gradu, a vratiti ga u drugom u vašoj poslovnici?“ Odgovor je da, AUTOWILL rent a car nudi uslugu najma automobila u jednom smjeru odnosno jednosmjernog najma automobila.

Savjeti
Cijene cestarine u Hrvatskoj i susjednim zemljama
  • Ako planirate putovanje po Hrvatskoj i susjednim zemljama, pametno se unaprijed informirati o vrstama cestarina i načinima plaćanja.
  • Kako bismo vam olakšali planiranje puta, u ovom tekstu možete pročitati osnovne informacije o toj temi.
Savjeti
Siguran najam u doba korone

Vaše zdravlje i zdravlje naših zasposlenika uvijek nam je na prvom mjestu stoga smo poduzeli preporučene mjere kako bismo osigurali siguran najam. Pazimo jedni na druge i ostanimo zdravi!

Newsletter
Primajte novosti, posebne ponude i pogodnosti iz naše ponude
Korisnička podrška
Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak: 08:00 - 16:00h
+385 99 484 00 10
[email protected]