Vodič za najam automobila u jednom smjeru u Hrvatskoj u Autowill rent-a-car-u

Često postavljeno pitanje je: „Mogu li preuzeti vozilo u jednom gradu, a vratiti ga u drugom u vašoj poslovnici?“ Odgovor je "da", AUTOWILL rent a car nudi uslugu najma automobila u jednom smjeru odnosno jednosmjernog najma automobila.

 

ODABERITE LOKACIJU PREUZIMANJA I VRAĆANJA AUTOMOBILA

 

Načini rezervacije za najam automobila u jednom smjeru uslugu najma

 

Ako želite preuzeti automobil u jednoj od naših poslovnica, a vratiti ga u drugoj, sve što trebate jest prilikom rezervacije na našoj web stranici odabrati druga mjesta preuzimanja odnosno vraćanja automobila.

Također, možete nas kontaktirati direktno telefonom ili e-mailom, te naglasiti ako se mjesto preuzimanja i vraćanja automobila razlikuju te ćemo izvršiti rezervaciju i poslati Vam potvrdu.

Kalkulator za rezervacije

Ako rezervirate najam automobila s drugom lokacijom povratka u odnosu na preuzimanje, na web stranici ili u našoj poslovnici možete izračunati točan iznos naknade za “Rent a car u jednom smjeru usluge” usluge.

 

KALKULATOR ZA REZERVACIJE

 

Cijene za uslugu najma automobila u jednim smjeru

“Rent a car u jednom smjeru“ usluga naplaćuje se ovisno 250,00 EUR za sve najmove tijekom cijele godine, neovisno o trajanju.

Što se dešava ako promijenim lokaciju povratka automobila za vrijeme najma?

Još jedno od najčešćih pitanja je: „Mogu li promijeniti lokaciju na kojoj ću ostaviti automobil?“.

Ponovno, odgovor "da", ali postoji dodatna naknada. 

Ako je vozilo preuzeto ili vraćeno na drugu lokaciju različitu od dogovorene, bit će naplaćena naknada u iznosu od 250,00 EUR.

 

Ako ste imali promjenu planova tijekom perioda najma i želite vratiti vozilo u neku drugu poslovnicu, kontaktirajte nas i mi ćemo promijeniti ugovor o najmu. Prilikom razgovora ili u mailu molimo da nam dostavite:

  • broj Vašeg ugovora o najmu
  • poslovnicu u kojoj želite vratiti vozilo

Na iznos najma automobila i korištenje usluge najma u jednom smjeru bit će dodana dodatna naknada prilikom vraćanja vozila.

 

Važno

Želimo naglasiti da nas je obavezno kontaktirati u slučaju ikakvih promjena kao što su promjena lokacije preuzimanja ili vraćanja vozila. U suprotno, vozilo ćete morati vratiti u poslovnicu koju ste odabrali prilikom rezervacije.

Ako imate dodatnih pitanja, možete nas nazvati na +385 (0) 99 484 00 10 ili poslati e-mail na [email protected] Naše će kolege odgovoriti u najkraćem mogućem roku na sva Vaša pitanja.