Vodič za najam automobila u jednom smjeru u Hrvatskoj u Autowill rent-a-car-u

Često postavljeno pitanje je: „Mogu li preuzeti vozilo u jednom gradu, a vratiti ga u drugom u vašoj poslovnici?“ Odgovor je "da", AUTOWILL rent a car nudi uslugu najma automobila u jednom smjeru odnosno jednosmjernog najma automobila.

 

ODABERITE LOKACIJU PREUZIMANJA I VRAĆANJA AUTOMOBILA

 

Načini rezervacije za najam automobila u jednom smjeru uslugu najma

 

Ako želite preuzeti automobil u jednoj od naših poslovnica, a vratiti ga u drugoj, sve što trebate jest prilikom rezervacije na našoj web stranici odabrati druga mjesta preuzimanja odnosno vraćanja automobila.

Također, možete nas kontaktirati direktno telefonom ili e-mailom, te naglasiti ako se mjesto preuzimanja i vraćanja automobila razlikuju te ćemo izvršiti rezervaciju i poslati Vam potvrdu.

Kalkulator za rezervacije

Ako rezervirate najam automobila s drugom lokacijom povratka u odnosu na preuzimanje, na web stranici ili u našoj poslovnici možete izračunati točan iznos naknade za “Rent a car u jednom smjeru usluge” usluge.

 

KALKULATOR ZA REZERVACIJE

 

Cijene za uslugu najma automobila u jednim smjeru

“Rent a car u jednom smjeru“ usluga naplaćuje se ovisno o lokacijama koje izaberete za preuzimanje odnosno vraćanje vozila. Točne iznose usluge pogledajte u nastavku:

  • 100e za sve najmove bez obzira na trajanje, tijekom cijele godine (svi uredi osim Dubrovnika)
  • 180e za sve najmove bez obzira na trajanje, tijekom cijele godine (relacija Zagreb – Dubrovnik)
  • 90e za sve najmove bez obzira na trajanje, tijekom cijele godine (iz Dubrovnika do svih drugih poslovnica)

     
Preuzimanje / Povrat Pula Poreč Zagreb Zadar Split Dubrovnik
Pula - 100 € 100 € 100 € 100 € 90 €
Poreč 100 € - 100 € 100 € 100 € 90 €
Zagreb 100 € 100 € - 100 € 100 € 90 €
Zadar 100 € 100 € 100 € - 100 € 90 €
Split 100 € 100 € 100 € 100 € - 90 €
Dubrovnik 180 € 180 € 180 € 180 € 180 € 100 €

 

 

Što se dešava ako promijenim lokaciju povratka automobila za vrijeme najma?

Još jedno od najčešćih pitanja je: „Mogu li promijeniti lokaciju na kojoj ću ostaviti automobil?“.

Ponovno, odgovor "da", ali postoji dodatna naknada. 

Ako se vozilo preuzme ili vrati na lokaciju različitu od one koja je navedena u ugovoru o rezervaciji/najmu, naplaćuje se dodatna naknada u iznosu od €70 (525HRK) uz uslugu “rent a car u jednom smjeru”.

 

Ako ste imali promjenu planova tijekom perioda najma i želite vratiti vozilo u neku drugu poslovnicu, kontaktirajte nas i mi ćemo promijeniti ugovor o najmu. Prilikom razgovora ili u mailu molimo da nam dostavite:

  • broj Vašeg ugovora o najmu
  • poslovnicu u kojoj želite vratiti vozilo

Na iznos najma automobila i korištenje usluge najma u jednom smjeru bit će dodana dodatna naknada prilikom vraćanja vozila.

 

Važno

Želimo naglasiti da nas je obavezno kontaktirati u slučaju ikakvih promjena kao što su promjena lokacije preuzimanja ili vraćanja vozila. U suprotno, vozilo ćete morati vratiti u poslovnicu koju ste odabrali prilikom rezervacije.

Ako imate dodatnih pitanja, možete nas nazvati na +385 (0) 99 484 00 10 ili poslati e-mail na [email protected] Naše će kolege odgovoriti u najkraćem mogućem roku na sva Vaša pitanja.