Planirate putovanje po Hrvatskoj i razmišljate trebate li unajmiti auto? U ovom tekstu možete pročitati prednosti najma vozila i istraživanja Hrvatske na ovaj način.

Zašto unajmiti automobil za svoje putovanje Hrvatskom?

Iako je Hrvatska jako dobro povezana međugradskim autobusnim prijevozom i cijene su pristupačne, putovanje automobilom svakako ima puno prednosti.

  • Kada putujete automobilom, u potpunosti ste fleksibilni i svoje dane možete planirati kako god poželite. Na ovaj način možete stati gdje god želite i tako doživjeti puno više gradova i mjesta Hrvatske nego da putujete organiziranim prijevozom od točke A do točke B.
  • Putovanjem automobilom trošite puno manje vremena na put što vam ostavlja više vremena za uživanje na odmoru. Ceste u Hrvatskoj su odlične kvalitete stoga možete birati želite li putovati autoputom kao najbržom opcijom ili radije skrenuti na lokalne ceste i iskoristiti put za dodatno istraživanje ljepota Hrvatske.
  • Ukoliko želite proputovati Hrvatsku i vidjeti što više lokacija u kratkom vremenu, putovanje automobilom je idealno za takvu vrstu odmora.
  • Ako ste odlučili provesti vaš odmor u malim mjestima ili udaljenim lokacijama, automobil će vam biti potreban za kupnju namirnica u većim trgovinama, odlazak u ljekarnu ili na bankomat i odlazak do restorana ili bara.
  • U ovom pandemijskom vremenu, putovanje automobilom definitivno smanjuje rizik od zaraze. Želimo naglasiti kako Autowill rent a car veliku pažnju posvećuje upravo Vašoj sigurnosti i sigurnosti naših djelatnika stoga se provode sve propisane mjere kako bi se smanjio rizik od zaraze tijekom preuzimanja i vraćanja vozila.

Čak i ako ste planirali svoj boravak u Hrvatskoj provesti samo na jednom mjestu pa vam vozilo nije potrebno, svakako preporučujemo najam vozila barem na jedan ili dva dana kako biste napravili kratak izlet u okolici vašeg mjesta boravljenja. U okolici svih većih gradova Hrvatske postoji više manjih destinacija za jednodnevne izlete koje će svakako dodatno uljepšati vaš odmor u Hrvatskoj.

Cijene najma i dodatnih usluga

Formiranje cijene rent a car vozila ovisi o puno faktora kao što su kategorija vozila, trajanje najma, otkup zaštite, odabrane dodatne usluge, vrijeme i mjesto preuzimanja i vraćanja vozila, kao i termin najma (sezona, pred/post sezona, van sezone), vrijeme rezerviranja (unaprijed, last minute rezervacije, walk in rezervacije) i naravno ukupna potražnja za rent a car vozilima.

Upravo iz tog razloga, najbolji način za saznati točnu cijenu planiranog najma je da prođete proces rezervacije na našoj web stranici ili da nas direktno kontaktirate putem e-maila ili telefona. Preporučamo rezervaciju vozila unaprijed, čim imate potvrđene svoje datume putovanja, kako biste bili sigurni da će biti dostupnih vozila u trenutku kada vam je automobil potreban. U slučaju promjene vaših planova, rezervaciju uvijek možete izmijeniti ili otkazati besplatno u zadanom roku. Svakako nas možete kontaktirati mailom ili telefonom u slučaju bilo kakvih nejasnoća.