Koji su uvjeti za najam automobila u Hrvatskoj? Što vam je potrebno da biste unajmili automobil u Hrvatskoj?

Postupak najma automobila i preuzimanje automobila u Hrvatskoj rent-a-car agenciji nije kompliciran.

 

Morate priložiti sljedeće dokumente:

  • vozačku dozvolu
  • kreditnu ili debitnu karticu
  • putovnicu ili osobnu iskaznicu
  • broj rezervacije/vouchera
     

Da biste iznajmili automobil u Hrvatskoj, morate biti stari najmanje 18 godina (ovaj uvjet može varirati ovisno o tipu automobila) i posjedovati važeću vozačku dozvolu.

Budući da cijena najma uključuje djelomično pokriće odgovornosti za sudjelovanje u šteti (CDW) i zaštitu od krađe vozila (TP), zaposlenik tvrtke AUTOWILL pitat će vas želite li dodatne pakete zaštite. Dobit ćete Ugovor o najmu na uvid i potpis. Ugovor ističe sve relevantne troškove, kao i izabrane pakete zaštite.

Koja je minimalna dob za najam automobila u Hrvatskoj?

Minimalna dob za najam automobila u AUTOWILL-u je 18 godina, dok je maksimalna 80 godina. Većina tvrtki traži da vozači imaju barem 21 godinu te važeću vozačku dozvolu minimalno godinu do dvije. AUTOWILL dopušta najam automobila vozačima od 18 do 20 godina uz višu cijenu i potrebno dodatno osiguranje. Isto vrijedi za vozače starije od 70 godina.

Mogu li turisti unajmiti automobil u Hrvatskoj?

AUTOWILL najam automobila nudi mogućnost jednosmjernog najma, što je posebno popularno među turistima koji putuju između Zagreba, Splita, Pule, Zadra i Dubrovnika. Imamo sedam poslovnica gdje možete preuzeti ili vratiti automobil.

Također je moguće preuzeti i vratiti automobil na drugim lokacijama, poput međunarodnih hotela, ureda tvrtki za najam automobila i željezničkih stanica.

Koliko iznosi polog za najam automobila?

Polog služi kao garancija plaćanja najma te mogućih dodatnih troškova koji mogu nastati za vrijeme najma (eventualna kašnjenja, manjak goriva, oštećenja na vozilu koja nisu pokrivena paketima zaštite, prometni prekršaji, kazne i sl.

Ukoliko koristite kreditnu karticu za polog, na istu se prilikom svakog najma radi autorizacija sredstava (polog) i potrebno je znati PIN broj.

Ukoliko koristite debitnu karticu za polog, obvezna je kupnja L paketa zaštite.

Po povratu vozila, polog će Vam biti odblokiran (imajte na umu da autorizacija može trajati  4-6 tjedana).

Koja je najbolja tvrtka za najam automobila u Hrvatskoj?

AUTOWILL najam automobila posluje u Hrvatskoj već više od 50 godina i jedan je od najpouzdanijih izbora prilikom najma automobila.

Naš je cilj biti prvi izbor domaćih i stranih korisnika nudeći kvalitetnu, pouzdanu, fleksibilnu i transparentnu uslugu bez skrivenih troškova. Možemo ponuditi usluge i vozila koja će zadovoljiti sve potrebe i prilagoditi se financijskim mogućnostima svakog klijenta.

Imamo širok izbor automobila i nudimo najnovije modele, od električnih do SUV vozila.

Naše cijene su konkurentne i prilagođene vašim potrebama. Vi i vaši klijenti ste osigurani u slučaju nesreća koje nisu vaša krivnja. Poslujemo u pet gradova diljem Hrvatske.

Ako planirate unajmiti automobil u Hrvatskoj, posjetite naše lokacije:

Ako vam je potrebna dodatna pomoć, slobodno nas kontaktirajte. AUTOWILL tim uvijek je tu da vam pomogne i pruži najbolje moguće iskustvo.

Možete nas kontaktirati na:

telefonski broj +385 99 484 00 10

putem e-pošte na adresu [email protected]