Rent a car Autowill prati suvremene trendove u svijetu te podržava "iznajmljujem, ne posjedujem" trend koji dobiva sve više pristaša, kako nekretnina tako i osobnih automobila. Dugoročni najam vozila u rent a car-u ima višestruke prednosti nad lizingom.

Dodatne informacije, uvjete, cijene i ostale pogodnosti za privatne i poslovne korisnike možete provjeriti klikom na Dugoročni najam vozila.

Iako dugoročni najam vozila ima brojne prednosti želimo Vam istaknuti one najvažnije.

 

  • Unaprijed planirani i kompletni mjesečni troškovi osiguravaju transparentnost u poslovanju.
  • Troškovi za održavanje vozila ne postoje jer ih snosi Rent a car Autowill.
  • Autowill rent a car snosi i troškove registracije vozila i tehničkog pregleda, osiguranja, zimskih i ljetnih guma te njihovu zamjenu i skladištenje kao i RTV pristojbu.
  • U slučaju da Vam se vozilo pokvari, imamo 24/7 pomoć.
  • Kako biste bezbrižno nastavili putovati omogućujemo zamjensko vozilo. 
  • Iskoristite mjesečni najam bez upotrebe vlastitog kapitala.

 

Fleksibilnost za tvrtke

Fleksibilnost koju omogućuje dugoročni najam vozila Autowill Rent a car jedna je od najbitnijih stavki svih modernih tvrtki. U slučaju višemjesečnog najma potpisuje se krovni Ugovor o najmu kojim su definirane sve stavke ponude i uvjeti najma, no vozilo se može zamijeniti prema trenutnim potrebama klijenta za veće, manje ili se može vratiti bez financijske obveze, ako klijent iz nekog razloga više nema potrebe za njim.

 

Cijena: leasing vs. dugoročni najam vozila

Razlika u cijeni varira zavisno o tipu vozila, periodu korištenja i planirane mjesečne kilometraža. U većini slučajeva, mjesečna najamnina je nešto skuplja od leasing rate, no u cijenu najamnine uključeni su ostali troškovi kao npr. troškovi održavanja vozila, trošak pneumatika i slično. Kada se pogledaju ukupne prednosti dugoročnog najma, on je definitivno povoljniji za korisnike.


Dugoročni najam je ekonomično i mudro rješenje za tvrtke koje posluju na izazovnom i promjenjivom tržištu. Vi se brinite za poslovanje, a nama prepustite brigu o vašem voznom parku. Za sve ove usluge dobiti ćete samo jedan mjesečni  račun.