Usluga preuzimanja & dostave rent a car automobila u Hrvatskoj


Da , pomažemo Vam na odredištu dostavom vozila i preuzimamo na željenom mjestu. Dostavit ćemo Vam odabrano vozilo bez obzira koliko ste udaljeni od našeg ureda ili ćemo preuzeti Vaš najam automobila umjesto Vas, kako biste mogli u potpunosti uživati ​​u svom vremenu u Hrvatskoj.

Vrijeme dostave i preuzimanja je svaki dan od 08:00 - 20:00 za bilo koju lokaciju u Hrvatskoj!

Rezervirajte sada i naručite prijevoz ili dostavu automobila uz najam

Nazovite nas Odaberite svoje vozilo


Kako naručiti dostavu i preuzeti najam automobila od Autowill Hrvatska?

Ako želite da se vozilo isporuči ili preuzme na nekom drugom mjestu osim u našim uredima, kontaktirajte nas s dodatnim informacijama nakon završetka rezervacije. Kada nas kontaktirate, dostavite nam svoj broj rezervacije i točnu adresu na koju želite da se vozilo isporuči ili preuzme. Inače ćete vozilo morati preuzeti / vratiti u našem uredu koji ste odabrali prilikom rezervacije. 

Naknade za dostavu automobila ili preuzimanje na željenom mjestu u Hrvatskoj

Naknada za dostavu i preuzimanje iznosi 40,00 EUR za lokacije koje se nalaze na udaljenosti od 15 km unutar grada u kojem se vozilo preuzima ili ostavlja. Za sve ostale lokacije obratite nam se za više informacija.

Mjesto za dostavu vozila za iznajmljivanje

Dostavit ćemo odabrano vozilo na bilo koje odredište u Hrvatskoj. Dostavljamo za bilo koji tip smještaja poput hotela, apartmana, privatnih kuća ili vila te u marinama za jahte. Uz dobru mrežu od 7 ureda u 5 gradova u Hrvatskoj lako ćete pronaći naš ured u svojoj blizini. Imamo urede u Zagrebu, Dubrovniku, Splitu, Zadru i Puli. 

UVJETI USLUGE DOSTAVE / PRIKUPLJANJA

  • Dostava automobila / preuzimanje (usluga preuzimanja) dostupna je u svim našim poslovnicama.
  • Naknada za dostavu i preuzimanje automobila iznosi 40,00 EUR za lokacije smještene 15 km unutar grada u kojem vozilo može preuzeti ili odvesti. Za sve ostale lokacije obratite nam se za više informacija.
  • Nakon što primite potvrdu rezervacije, morate nam dostaviti točnu adresu za dostavu / preuzimanje automobila (usluga preuzimanja).
  • Usluga dostave automobila zakazana je i potvrđena nakon što s naše strane dobijete pisanu potvrdu.
  • Ako nam ne navedete točnu lokaciju i ne dobijete pisanu potvrdu, morate preuzeti / vratiti vozilo u našem uredu koji ste odabrali prilikom rezervacije.
  • Zadržavamo pravo odbiti dostavu / preuzimanje automobila (usluga preuzimanja). U tom ćete slučaju biti obaviješteni i vozilo morate preuzeti / vratiti u našem uredu koji ste odabrali prilikom rezervacije.
  • Za dodatne pojedinosti kontaktirajte naš Rezervacijski centar.

Rezervirajte dostavu automobila i preuzmite najam automobila odmah! Započnite svoju avanturu u Hrvatskoj.

 

Nazovite nas Odaberite svoje vozilo

Usluga dostave i preuzimanja vozila na lokaciji koju Vi želite još je jedna od mogućnosti koju Vam pruža Autowill rent a car.

Ukoliko Vam je potrebna ovakva vrsta usluge kontaktirajte naš na broj +385 (0)99 484 00 10.

Naši kolege ljubazno će odgovoriti na svaki Vaš upit.