Kada koristite usluge od Will d.o.o. Vaši podaci će se prikupiti, obraditi i pohraniti za naše korištenje. Podaci će se koristiti za razne svrhe kao što su usluge kupcima, marketing, istraživanje tržišta, praćenje podataka o prodaji, provjeru podataka i za kontakt s Vama. Will d.o.o. će također dijeliti Vaše osobne podatke za gore spomenute svrhe sa svojim agentima za obradu podataka.

Mi ćemo (kao voditelj obrade) obrađivati Vaše osobne i ugovorne podatke (uključujući Vaše ime, prezime, adresu, broj kupca i podatke za kontakt) iz ovog ugovora i bilo kojih drugih ugovora povezanih s ovim ugovorom (npr. jamstveni ugovori, ugovori o leasingu i financiranju) da bi ugovori bili važeći.

Obrada podataka temelji se na Članku 6. (1) (b) Opće uredbe o zaštiti podataka.

Vaši će osobni podaci biti pohranjeni deset godina nakon raskida ugovornog odnosa.

Podatkovni elementi označeni znakom * obavezni su i preduvjet su nužan za sklapanje ugovora. Stoga ste obavezni dati osobne podatke. Ako ih ne navedete, nije moguće sklopiti ovaj ugovor.

1. PRIMATELJI

Dijelimo Vaše osobne podatke povezane s relevantnim ugovornim podacima, podacima za identifikaciju,  u nastavku navedene svrhe sa sljedećim primateljima:

PODACI

SVRHA

PRIMATELJI

Podaci za identifikaciju i kontakt, dokaz o identitetu (preslika osobnog dokumenta), podaci o pouzdanosti plaćanja i financijski podaci, broj vozačke dozvole, datum izdavanja vozačke dozvole.

- rezervacija termina vozila 

- isporuka (motornog vozila)

- obrada usluge pomoći na cesti u slučaju kvara

- marketinške svrhe 

- davatelji informatičkih usluga kao u podršku u administraciji navedenih svrha, konkretno:

- Autowill CMS web programu, na serveru tvrtke Cratis d.o.o., Vinogradska 18, Varaždinske Toplice, a biti će također proslijeđena Mailchimp.com servisu koji koristimo za slanje newslettera

2. KORIŠTENJE KOLAČIĆA

Ovo web-mjesto, komunikacija e-poštom, mrežne usluge, oglašavanje i interaktivne aplikacije koriste kolačiće (cookies) radi optimizacije.

Što je kolačić?

Kolačić je mala datoteka koja se obično sastoji od slova i brojeva, a koju naš web-poslužitelj šalje u datoteku za kolačiće preglednika na tvrdom disku vašeg računala. Glavna je svrha kolačića da dopusti našem web-poslužitelju da korisniku prikaže prilagođene web-stranice koje će iskustvo posjete web-mjesta Autowill rent a car učiniti osobnijim i bolje će odgovarati korisnikovim individualnim potrebama.

Neki su kolačići važni za funkcionalnost ovog web-mjesta i automatski se aktiviraju prilikom korisnikova posjeta. Drugi kolačići nam pak omogućuju da korisniku ponudimo usluge i funkcije koje najbolje odgovaraju njegovim potrebama i da mu prilagodimo svoje usluge radi jednostavnog i brzog funkcioniranja web-mjesta.

Koje vrste kolačića koristi ovo web-mjesto?

Will d.o.o. na ovom web-mjestu može koristiti tri vrste kolačića:

Kategorizacija kolačića:

  • neophodni kolačići
  • kolačići za marketinške servise (Google Maps, Mailgun)
  • kolačići za analitiku (Google Tag Manager, Google Analytics)

Neophodni kolačići omogućuju korisnicima kretanje web-mjestom i korištenje značajki. Bez tih kolačića ne mogu se pružiti tražene usluge.

Neophodne kolačiće koristimo za sljedeće:

• da bismo osigurali da web-stranica funkcionira te da se funkcije izvršavaju pravilno,

Takozvani „neophodni kolačići“ pohranjeni su na korisnikovu računalu ili uređaju između sesija preglednika. Oni se koriste za zadržavanje postavki ili preferenci te za poboljšanje korištenja web-mjesta prilikom sljedećeg posjeta. Neke od tih kolačića proizvode ili izdaju ovlaštene treće strane.

Neke „neophodne kolačiće“ proizvode i izdaju ovlaštene treće strane, ali ne dopuštamo da se koriste u svrhe koje nisu prethodno navedene.

Praćenje i analiza

Za trajnu optimizaciju svoje marketinške komunikacije koristimo analitički softver Google Analytics tvrtke Google LLC. Oni omogućuju praćenje internetskog ponašanja na razini vremena, geografske lokacije i korištenja ovog web-mjesta. Te se informacije prikupljaju putem web-pratilica i/ili kolačića. Informacije prikupljene putem web-pratilica i/ili kolačića anonimne su i ne povezuju se s osobnim podacima. Google obrađuje osobne podatke na svojim poslužiteljima u raznim državama širom svijeta. Osobni podaci mogu se obrađivati na poslužitelju smještenom izvan države u kojoj korisnik živi. Mi ne dijelimo te podatke ni s kojom drugom stranom radi nezavisne upotrebe. Ako ne pristajete na analizu, možete je odbiti ovdje:

za Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Omogućivanje i onemogućivanje kolačića i sličnih tehnologija

Izbornik Help (Pomoć) na traci izbornika vašeg web-preglednika na računalu donosi sljedeće informacije za korisnike:

  • kako spriječiti prihvaćanje novih kolačića u pregledniku
  • kako postaviti da preglednik obavještava korisnika o primitku novog kolačića
  • kako posve onemogućiti kolačiće.

Ako su kolačići onemogućeni, bit će onemogućeno i puno sadržaja na web-mjestu, npr. pregled vozila i ponude relevantne za korisnika možda se neće pravilno prikazivati. Da biste to spriječili, preporučujemo da omogućite kolačiće.

Ako želite saznati više, postoje brojni internetski sadržaji o kolačićima, npr.: http://www.allaboutcookies.org

3. INTERAKCIJA S DRUŠTVENIM MREŽAMA

Veze na društvene mreže / dodatke društvenih mreža.

Naše web-mjesto sadrži veze na društvene mreže.

Da bismo zaštitili vaše osobne podatke dok posjećujete naše web-mjesto, ne koristimo dodatke društvenih mreža. Umjesto toga, HTML veze umetnute su na web-mjesto, što omogućuje lako dijeljenje na društvenim mrežama. Umetanjem veze sprječava se izravna veza s poslužiteljima raznih društvenih mreža prilikom otvaranja stranice s našeg web-mjesta. Kad kliknete neki od gumba, otvorit će se prozor preglednika i usmjeriti korisnika na odgovarajuće web-mjesto davatelja usluge na kojemu se (nakon prijave), primjerice, može koristiti gumb „Like“ (Sviđa mi se) ili „Share“ (Podijeli).

Da biste saznali više o svrsi i opsegu obrade podataka te daljnjem korištenju vaših osobnih podataka od strane davatelja usluge i njegovih web-mjesta kao i svojim pravima i mogućim postavkama kojima možete zaštititi svoju privatnost, potražite informacije o zaštiti podataka za odgovarajućeg davatelja usluge.

Facebook:http://www.facebook.com/policy.php

Twitter:https://twitter.com/privacy

Instagram:https://help.instagram.com/155833707900388

YouTube:https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/

LinkedIn:https://www.linkedin.com/legal/impressum

4. VAŠA PRAVA

Kao ispitanik imate pravo na pristup, pravo na ispravak, pravo na brisanje („pravo na zaborav“), pravo na ograničavanje obrade, pravo na prenosivost podataka, pravo na prigovor obradi osobnih podataka koji se odnose na vas u skladu s Člankom 6. (1) e) ili f) Opće uredbe o zaštiti podataka ili kad se osobni podaci obrađuju u svrhu izravnog marketinga u skladu s primjenjivim pravom.

Imajte na umu da su vaša prethodno navedena prava ograničena zakonom i moguće je da ih moramo poštivati samo pod određenim pretpostavkama.

Kao odgovorni voditelji obrade, u bilo kojem trenutku možemo na zahtjev ažurirati Vaše osobne podatke (npr. promijeniti adresu).

Ukoliko želite zatražiti svoja gore navedena prava, kontaktirajte nas, Will d.o.o., Zagrebačka avenija 100, 10 090 Zagreb, OIB: 64502864245, osoba ovlaštena za zastupanje Gabriele Will-Ramljak, telefon: +385 1 3869 894, e-mail adresa našeg službenika za zaštitu osobnih podataka: [email protected].

Da biste iskoristili svoje pravo na pritužbu (članak 77. Opće uredbe o zaštiti podataka), kontaktirajte Agenciju za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 11, 10000 Zagreb, www.azop.hr

5. NAŠI KONTAKT PODACI

WILL d.o.o., Zagrebačka avenija 100, HR – 10 090 Zagreb, sa sjedištem u Zagrebu, registrirano pri Trgovačkom sudu u Zagrebu pod registarskim brojem (MBS): 04039106, OIB: 64502864245, osoba ovlaštena za zastupanje: Milva Šupe, telefon: +385 99 484 00 10, e-mail adresa: [email protected]