Rent a car Dubrovnik Aerodrom

Najam automobila aerodrom Dubrovnik AUTOWILL 


Telefon:  +385 99 484 00 06

Adresa: Čilipi bb, 20213 Čilipi, Dubrovnik-Neretva County, Croatia

Email:[email protected]

Radno vrijeme: 

Ponedjeljak: 08:00 - 20:00

Utorak: 08:00 - 20:00

Srijeda: 08:00 - 20:00

Četvrtak: 08:00 - 20:00

Petak 08:00 - 20:00

Subota: 08:00 - 20:00

Nedjelja: 08:00 - 20:00


Naša lokacija

Rezervacija

 

 

Aerodrom Dubrovnik Rent-a-car  

Najam vozila u zračnoj luci Dubrovnik uz Autowill izuzetno je jednostavno zahvaljujući našoj izvrsnoj usluzi i podršci putem telefona, e-pošte i osobno.

Nudimo vam i mogućnost vraćanja unajmljenog vozila u drugom gradu ili preuzimanje i vraćanje vozila izvan uobičajenog radnog vremena.

 

Velik izbor novih i održavanih vozila

Uživajte u 100% čistim i spremnim vozilima koji će vam pomoći da posjet Dubrovniku i Dalmaciji učinite nezaboravnim. Od pristupačnih ekonomičnih automobila do luksuznih vozila, SUV-ova i kompaktnih vozila. Naš izbor automobila obuhvaća gotovo sve brendove automobila. Imamo flotu vozila u različitim stilovima i bojama, zato pitajte naše agente za više detalja o opcijama, paketima osiguranja i zaštite i ostalim stvarima.

Naša rent a car vozila dolaze s mnogim dodatnim opcijama, kvalitetnim dodacima i drugim značajkama kako bi vaše putovanje učinili ugodnijim i ugodnijim. Možete jednostavno prilagoditi svoj najam automobila i dobiti dodatno dječje sjedalo, GPS navigaciju, cjelogodišnje gume i druge stvari potrebne za vaš odmor u Hrvatskoj. U našem vozilu imamo samo nova i redovito održavana vozila s vrhunskom opremom (kontrola brzine, vizualna i zvučna pomoć pri parkiranju, Bluetooth ...). Idealan izbor za vaše poslovno ili slobodno putovanje u Dubrovniku.

 

Najam vozila

 

Putujte bezbrižno - 24/7 pomoć na cesti

Mi smo tu za vas 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, uz našu pomoć na cesti u Hrvatskoj, EU i zemljama u regiji. Brzo i jednostavno rezervirajte svoje idealno vozilo putem interneta i preuzmite ga u našem uredu u zračnoj luci Dubrovnik i vratite se u bilo koju od naših poslovnica u Hrvatskoj.


Bez obzira dolazite li u Dubrovnik poslovno ili iz užitka, odabir jednog od naših benzinskih ili dizel automobila učinit će vaše putovanje ugodnijim i učinit će vaše iskustvo u Dubrovniku nezaboravnim. Rezervirajte jedan od naših automobila već danas i uživajte u putovanju u Dubrovnik.


O Dubrovniku

Dubrovnik za posjetiti je nevjerojatan hrvatski drevni grad , smješten uz Jadransko more. Nudi veličanstveni pogled i ima mnogo sjajnih stvari koje vrijedi vidjeti. Osim povijesti, Dubrovnik je poznat i po vodenim aktivnostima i sportskim sadržajima koji opslužuju posjetitelje grada. Također, dobra ideja je otići na dubrovačku žičaru kako biste doživjeli Dubrovnik iz druge perspektive.

Vožnja žičarom je kratka i odvest će vas do vrha grada odakle možete uživati u prekrasnim i nezaboravnim pogledima na Dubrovnik i Jadransko more. Krajolik je nevjerojatan, a u blizini možete posjetiti i neke muzeje i druge povijesne znamenitosti. Sve to bilo bi moguće ako unaprijed planirate i ako rezervirate automobil u zračnoj luci Dubrovnik.

Najam vozila u zračnoj luci Dubrovnik

Zračna luka Dubrovnik nalazi se na oko 10 kilometara od središta grada. Jedna je od najprometnijih zračnih luka u Hrvatskoj i izvrsno je polazište za iznajmljivanje automobila za istraživanje okolne regije. Naša poslovnica za iznajmljivanje automobila AUTOWILL nalazi se na 100 metara od glavnog terminala. 

Istražite Dubrovnik automobilom

Najmom automobila od naše agencije u zračnoj luci Dubrovnik, moći ćete započeti svoje avanturističko putovanje do Dubrovnika i šire. Mnogo je cesta i obalnih prometnica za istraživanje, odakle možete uživati u prekrasnim znamenitostima. Jedinstvenoj arhitekturi Dubrovnika i prekrasnim kućama s prepoznatljivim krovovima možete se diviti s lijepe udaljenosti.

Rezerviranje automobila pomoću naše usluge najma automobila super je jednostavno, a našim kupcima pružamo mnogo različitih automobila za jednostavno istraživanje grada.

 

 

Najam voziLa

 

Rent a car Dubrovnik lokacija