Rent a car Dubrovnik Aerodrom

Najam automobila aerodrom Dubrovnik AUTOWILL 


Telefon:  +385 99 484 00 06

Adresa: Čilipi bb, 20213 Čilipi, Dubrovnik-Neretva County, Croatia

Email:reservations@autowill.hr

Radno vrijeme: 

Ponedjeljak: 08:00 - 20:00

Utorak: 08:00 - 20:00

Srijeda: 08:00 - 20:00

Četvrtak: 08:00 - 20:00

Petak 08:00 - 20:00

Subota: 08:00 - 20:00

Nedjelja: 08:00 - 20:00


Naša lokacija

Rezervacija

 

 

Aerodrom Dubrovnik Rent-a-car  

Najam vozila u zračnoj luci Dubrovnik uz Autowill izuzetno je jednostavno zahvaljujući našoj izvrsnoj usluzi i podršci putem telefona, e-pošte i osobno.

Nudimo vam i mogućnost vraćanja unajmljenog vozila u drugom gradu ili preuzimanje i vraćanje vozila izvan uobičajenog radnog vremena.

 

Velik izbor novih i održavanih vozila

Uživajte u 100% čistim i spremnim vozilima koji će vam pomoći da posjet Dubrovniku i Dalmaciji učinite nezaboravnim. Od pristupačnih ekonomičnih automobila do luksuznih vozila, SUV-ova i kompaktnih vozila. Naš izbor automobila obuhvaća gotovo sve brendove automobila. Imamo flotu vozila u različitim stilovima i bojama, zato pitajte naše agente za više detalja o opcijama, paketima osiguranja i zaštite i ostalim stvarima.

Naša rent a car vozila dolaze s mnogim dodatnim opcijama, kvalitetnim dodacima i drugim značajkama kako bi vaše putovanje učinili ugodnijim i ugodnijim. Možete jednostavno prilagoditi svoj najam automobila i dobiti dodatno dječje sjedalo, GPS navigaciju, cjelogodišnje gume i druge stvari potrebne za vaš odmor u Hrvatskoj. U našem vozilu imamo samo nova i redovito održavana vozila s vrhunskom opremom (kontrola brzine, vizualna i zvučna pomoć pri parkiranju, Bluetooth ...). Idealan izbor za vaše poslovno ili slobodno putovanje u Dubrovniku.

 

Najam vozila

 

Putujte bezbrižno - 24/7 pomoć na cesti

Mi smo tu za vas 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, uz našu pomoć na cesti u Hrvatskoj, EU i zemljama u regiji. Brzo i jednostavno rezervirajte svoje idealno vozilo putem interneta i preuzmite ga u našem uredu u zračnoj luci Dubrovnik i vratite se u bilo koju od naših poslovnica u Hrvatskoj.


Bez obzira dolazite li u Dubrovnik poslovno ili iz užitka, odabir jednog od naših benzinskih ili dizel automobila učinit će vaše putovanje ugodnijim i učinit će vaše iskustvo u Dubrovniku nezaboravnim. Rezervirajte jedan od naših automobila već danas i uživajte u putovanju u Dubrovnik.


O Dubrovniku

Dubrovnik za posjetiti je nevjerojatan hrvatski drevni grad , smješten uz Jadransko more. Nudi veličanstveni pogled i ima mnogo sjajnih stvari koje vrijedi vidjeti. Osim povijesti, Dubrovnik je poznat i po vodenim aktivnostima i sportskim sadržajima koji opslužuju posjetitelje grada. Također, dobra ideja je otići na dubrovačku žičaru kako biste doživjeli Dubrovnik iz druge perspektive.

Vožnja žičarom je kratka i odvest će vas do vrha grada odakle možete uživati u prekrasnim i nezaboravnim pogledima na Dubrovnik i Jadransko more. Krajolik je nevjerojatan, a u blizini možete posjetiti i neke muzeje i druge povijesne znamenitosti. Sve to bilo bi moguće ako unaprijed planirate i ako rezervirate automobil u zračnoj luci Dubrovnik.

Najam vozila u zračnoj luci Dubrovnik

Zračna luka Dubrovnik nalazi se na oko 10 kilometara od središta grada. Jedna je od najprometnijih zračnih luka u Hrvatskoj i izvrsno je polazište za iznajmljivanje automobila za istraživanje okolne regije. Naša poslovnica za iznajmljivanje automobila AUTOWILL nalazi se na 100 metara od glavnog terminala. Čim stignete u zračnu luku, naš će vas zaposlenik dočekati i odvesti do naše poslovnice gdje možete dobiti savršen automobil za svoje putovanje.

 

Istražite Dubrovnik automobilom

Najmom automobila od naše agencije u zračnoj luci Dubrovnik, moći ćete započeti svoje avanturističko putovanje do Dubrovnika i šire. Mnogo je cesta i obalnih prometnica za istraživanje, odakle možete uživati u prekrasnim znamenitostima. Jedinstvenoj arhitekturi Dubrovnika i prekrasnim kućama s prepoznatljivim krovovima možete se diviti s lijepe udaljenosti.

Rezerviranje automobila pomoću naše usluge najma automobila super je jednostavno, a našim kupcima pružamo mnogo različitih automobila za jednostavno istraživanje grada.

 

 

Najam vozika

 

Rent a car Dubrovnik lokacija