Rent a car Poreč

Najam vozila AUTOWILL Poreč rent-a-car usluge


Telefon: +385 98 984 02 28

Adresa: Buići 13 C, 52440 Porec, Croatia

Emailreservations@autowill.hr


Radno vrijeme (otvoreno u ljetnom periodu): 

Ponedjeljak: 08:00 - 17:00

Utorak: 08:00 - 17:00

Srijeda: 08:00 - 17:00

Četvrtak: 08:00 - 17:00

Petak: 08:00 - 17:00

Subota: 08:00 - 12:00

Nedjelja: zatvoreno


Lokacija Poreč Odaberi vozilo

 

Zagreb Airport Car Rental - Autowill rent a car Zagreb


 

Poreč - rent a car usluge

Renting a car in Porec with Autowill is super easy due to our great service and support through phone, email and in person.We have different cars for different needs, so whether you are on a budget and need something small and compact, a middle-class car, a van, SUV, or luxury vehicle – we can surely meet your needs.

 

100% clean and ready vehicles

Agencija za najam automobila Autowill Poreč idealno je mjesto za početak istraživanja cijelog istarskog poluotoka. Većina atrakcija udaljena je jedan sat vožnje od centra Poreča, tako da možete vidjeti mnoštvo mjesta ako odlučite koristiti naše usluge najma automobila najkvalitetnijeg smještaja. Poreč ima uske ulice i možete brzo istražiti sve s našim malim gradskim automobilima. Iznajmljivanje automobila kod nas najbolji je izbor koji možete napraviti jer je to najsigurniji i najbolji način prijevoza do svih mjesta u Poreču i oko njega.  

 

Počni sa rezervacijom

 

Pomoć na cesti u Hrvatskoj i regiji

Budite bez brige - pružamo 24-satnu pomoć na cesti u Hrvatskoj, EU i zemljama u regiji. Brzo i jednostavno rezervirajte svoje idealno vozilo putem interneta i preuzmite ga u našem uredu u Poreču i vratite se u bilo koju od naših poslovnica u Hrvatskoj.

Bez obzira dolazite li u Poreč poslovno ili iz užitka, odabir jednog od naših benzinskih ili dizelskih automobila učinit će vaše putovanje puno ugodnijim i učinit će vaše Porečko iskustvo nezaboravnim. Također pružamo 24-satnu pomoć na cesti u Hrvatskoj, EU-u i zemljama u regiji, tako da se nemate zbog čega brinuti. Rezervirajte jedan od naših automobila već danas i uživajte u putovanju u Poreč.


O Poreču

Poreč je malo i vrlo slikovito mjesto smješteno na zapadnoj obali Istre. To je grad s bogatom kulturom i poviješću koji datira iz starih rimskih vremena. Stari grad Poreč vrlo je lijepo mjesto za posjetiti, gdje možete prošetati drevnim kaldrmnim ulicama i diviti se povijesnim zgradama, baroknim palačama, tvrđavama i srednjovjekovnim gradskim zidinama. Ne zaboravite pogledati i Neptunov hram i Kuću dvaju svetaca kao nekoliko povijesnih znamenitosti. Glavna atrakcija grada je biskupski kompleks Eufrazijeve bazilike, koji je na UNESCO-vom popisu svjetske baštine vrijedan posjeta. Osim njih, možete dalje istraživati i otići do Limskog zaljeva, nevjerojatnog mjesta s jedinstvenim krajolikom ili otići na otok Sveti Nikola, smješten točno nasuprot Poreča.

Istražite Poreč automobilom

Poreč je turističko odredište, idealno za obiteljske izlete. Istraživanje regije možete započeti posjetom našoj rent-a-car agenciji u Poreču, gdje ćemo vas pozdraviti i ponuditi vam najbolja vozila za vaše putovanje. Rezerviranje automobila pomoću naše usluge najma automobila super je jednostavno, a našim kupcima pružamo mnogo različitih automobila za jednostavno istraživanje grada.

Poreč je dobro povezan s prometnicama i povezan je s drugim gradovima istarske regije. Nakon što unajmite automobil iz naše agencije u centru Poreča, lako možete otići na neka druga popularna mjesta koja nisu previše udaljena, poput Rijeke, Ljubljane u Sloveniji ili Trsta u Italiji. Preporučujemo da unaprijed rezervirate automobil prije dolaska u Poreč, tako da će vaš automobil biti spreman i čekati vas kada dođete u Poreč. Nazovite naš ured već danas, dogovorite se s našim agentima i uskoro ćete moći uživati u svim ljepotama koje Poreč i okolica nude.

Rezervirajte svoj najam automobila kod Autowill-a u Poreču!

 

Rezervacija vozila