Rent a car Pula Aerodrom

Najam automobila zračna luka Pula AUTOWILL


Telefon: +385 98 984 02 28

Adresa: Valtursko polje 210, Ližnjan, 52100 Pula, Hrvatska

Email[email protected]


Radno vrijeme: 

Ponedjeljak: 08:00 - 20:00

Utorak: 08:00 - 20:00

Srijeda: 08:00 - 20:00

Četvrtak: 08:00 - 20:00

Petak: 08:00 - 20:00

Subota: 08:00 - 20:00

Nedjelja: 08:00 - 20:00


Naša lokacija Odaberi vozilo

 

Najam vozila - Rent a car Zračna luka Pula


 

Zračna luka Pula rent-a-car

Najam automobila u zračnoj luci Pula vrlo je jednostavan i brz. U zračnoj luci Pula imamo ured za najam automobila tako da lako možete preuzeti svoje vozilo u Istri.

U zračnoj luci Pula dočekat će vas naše ljubazno osoblje koje će vam pomoći oko rezervacija i odabira automobila prema vašim potrebama. Imamo izvrstan izbor automobila, pa bez obzira trebate li obiteljski kombi, terenac, sportski automobil, luksuzni automobil, vozilo srednje klase ili nešto drugo - mi vam to možemo omogućiti.

Rezervirajte automobil po izboru i odvezite se ravno do vašeg odmorišta ili nekog drugog mjesta čim sletite na aerodrom. Bez obzira putujete li s mnogo prtljage i trebate li veće vozilo ili imate mali budžet i trebate nešto ekonomičnije - kod nas možete odabrati bilo koju vrstu automobila koji vam treba.

Možemo ispuniti bilo čije zahtjeve za najam automobila, zato posjetite AUTOWILL ured u zračnoj luci Pula, zatražite pomoć od jednog od naših ljubaznih zaposlenika i oni će sigurno pronaći prikladno rješenje za vas.

 

rezervacija

 

Velik izbor novih i održavanih vozila

Naš veliki izbor održavanih i novih automobila pomoći će vam da posjet Puli i Istri učinite nezaboravnim. Naša raznolika ponuda automobila u Puli, apsolutno će ispuniti sve vaše zahtjeve. U našoj ponudi imamo samo nova i redovito održavana vozila s vrhunskom opremom (kontrola brzine, vizualna i zvučna pomoć pri parkiranju, Bluetooth ...). Idealan izbor za vaše putovanje u Pulu bez obzira putujete li poslovno ili iz osobnog užitka.

Putujte bezbrižno - 24/7 pomoć na cesti

Putujte bezbrižno - pomoć na cesti u Hrvatskoj, EU i zemljama u regiji 24/7. Brzo i jednostavno rezervirajte svoje idealno vozilo putem interneta, preuzmite ga u našem uredu u zračnoj luci Pula i vratite se u bilo koju od naših poslovnica u Hrvatskoj. Bez obzira dolazite li u Pulu poslovno ili na odmor, odabir jednog od naših benzinskih ili dizel automobila učinit će vaše putovanje puno ugodnijim, a vaše iskustvo u Istri nezaboravnim.


Od Zračne luke Pula do centra Pule

Najbolji put za ulazak u Pulu je putem autoceste A9, koji u kombinaciji s A8 čini Istarski ipsilon. Ova autocesta povezuje sve glavne istarske gradove. Maksimalna udaljenost između njih je jedan sat vožnje. Pula je mali gradić u kojem je ljeti zaista užitak voziti. Pula je najveći grad u Istri, prepun sjajnih stvari koje vrijedi vidjeti i mjesta koje svakako treba posjetiti. Povijest ovog grada datira još iz rimskog doma, a brojne građevine i znamenitosti datiraju još iz antičkih vremena. Za istraživanje grada treba vremena i nema boljeg načina za obilazak od najma automobila.

Istražite Pulu

Mnoga mjesta u Puli mogu se istražiti šetnjom, ali ako želite posjetiti što više stvari i u potpunosti doživjeti sve, poželjno je unajmiti automobil te započeti s obilaskom grada. Pula je dom prekrasne pulske Arene, jedne od najvećih drevnih ostavština na svijetu. Rimski amfiteatar izgrađen u 1. stoljeću, svakako vrijedi posjetiti. Odmah ispod arene nalazi se muzej koji možete posjetiti, a u blizini je i besplatno parkiralište za posjetitelje.

Herkulova vrata su još jedna zanimljiva povijesna znamenitost koju treba posjetiti u Puli, kao i Augustov hram, oba izgrađena u tipičnom romaničkom stilu. Istražiti sve te znamenitosti puno je lakše ako rezervirate automobil čim stignete u zračnu luku Pula. Najam automobila pomoću naše rent a car usluge izuzetno je jednostavan, a našim klijentima pružamo mnogo različitih tipova automobila za lako istraživanje grada.

Najam vozila Zračna luka Pula

 

Najam vozila