Rent a car Split | Autowill

Najam vozila Split, Rent a car Split aerodrom, Split rent-a-car usluge


Phone: +385 99 484 00 05

Address: Put Divulja 30, 21220 Divulje

Email[email protected]


Radno vrijeme: 

Ponedjeljak: 08:00 - 20:00

Utorak: 08:00 - 20:00

Srijeda: 08:00 - 20:00

Četvrtak: 08:00 - 20:00

Petak: 08:00 - 20:00

Subota: 08:00 - 20:00

Nedjelja: 08:00 - 20:00


Naša lokacija Odaberi vozilo

Split Airport Car Rental - Autowill rent a car Split


 

Split aerodrom rent-a-car usluge

Rent a car Split zračna luka s Autowill-om je jednostavan i brz zahvaljujući našoj izvrsnoj usluzi i podršci putem telefona, e-maila ili osobno. Najam automobila u zračnoj luci jedan je od najboljih izbora za vaše putovanje u Split. Agencija za najam automobila Autowill osim tople dobrodošlice pomaže vam sa svim formalnostima, a uz to u zračnoj luci vas može dočekati naše osoblje. Kako biste putovali potpuno bezbrižno naši kolege će vas odvesti u našu poslovnicu koja se nalazi 100 metara od glavnog terminala.  Automobil koji vas čeka u zračnoj luci čim sletite sjajna je stvar jer na taj način možete brzo doći do smještaja i opustiti se prije nego započnete avanturu najljepšim gradom u Hrvatskoj.

Prije nego što stignete do zračne luke Split i naše agencije za najam automobila AUTOWILL, proučite mogućnosti koje pružamo našim kupcima. Pretražite i usporedite različita vozila i pitajte naše profesionalne agente sve što vas zanima o najmu automobila u zračnoj luci Split. Jamčimo da ćete biti vrlo zadovoljni ako se odlučite koristiti naše usluge.

 

Nova i redovito održavana vozila

Naša su vozila odmah spremna za upotrebu i 100% čista jer uvijek brinemo o svojim klijentima i želimo im ponuditi najbolju uslugu. Imamo automobile za svaki budžet, automobile svih klasa i modela, kako bi zadovoljili različite potrebe naših klijenata. Nudimo sve, od malih automobila za istraživanje grada, obiteljskih kombija, vozila srednje klase, moćnih terenca pa sve do luksuznih limuzina. Svi su automobili novi, čisti, redovito održavani i u potpunosti su opremljeni najboljim značajkama za vašu maksimalnu udobnost pri vožnji. Bluetooth, vizualna i zvučna pomoć pri parkiranju, kontrola brzine i još mnogo drugih pogodnosti tu su kako bi vama olakšali putovanja do željenih destinacija. Imamo različite pakete osiguranja i zaštite - S, M, L i XL, svi su različitog opsega i pokrivaju različite situacije.

 

odaberite svoje vozilo

 

Pomoć na cesti 24/7  u Hrvatskoj, EU i zemljama u regiji

Nudimo 24 - satnu pomoć u cijeloj Hrvatskoj, Europskoj Uniji, kao i zemljama u regiji, tako da sve što trebate je koristiti našu uslugu najma automobila i zabaviti se istražujući. Za sva vaša pitanja u vezi s najmom automobila, postupcima i vrstama vozila, naši agenti vam stoje na raspolaganju putem telefona, e-maila ili putem društvenih mreža. U slučaju da imate bilo kakvih poteškoća s unajmljenim vozilom, naša tehnička podrška također je dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, spremna da odgovori na bilo koju situaciju koja se može dogoditi.

 

Svim našim klijentima pružamo toplu dobrodošlicu i pomažemo sa svim formalnostima, pomoći oko prtljage i carine. Ako tražite puni paket usluga za najam automobila u zračnoj luci Split, nazovite nas i mi ćemo biti tu za vas.


O Splitu

Split je vrlo popularan grad na jugu Jadranske obale. Grad je izuzetno atraktivan za turiste i ako niste znali ima više od 2700 sunčanih sati godišnje. Kad dođete do Splita, posjetite prekrasnu Dioklecijanovu palaču, katedralu Svetog Duje, Splitsku sinagogu, prošetajte najljepšom rivom na jadranskoj obali ili se odlučite za  izlet na neki od mnogih lokalnih otoka poput Hvara, Brača ili Korčule.

Istražite Split automobilom

Najam automobila prvi je korak kada sletite u zračnu luku Split, a nakon toga možete krenuti dalje u vašu avanturu. Dolazak iz zračne luke u centar grada je brz, samo krenite D9 cestom i stići ćete u središte Splita vrlo jednostavno. Glavne atrakcije Splita nalaze se u zonama koje nisu dostupne automobilima, pa predlažemo da parkirate na jednom od okolnih parking mjesta i pješice istražite centar grada. Parkiranje je moguće u gradskim garažama, na ulicama i na parkiralištima.

 

Dolazak u Split preko zračne luke

Zračna luka Split prometna je međunarodna zračna luka, smještena oko 24 kilometra zapadno od centra grada. Najam automobila u zračnoj luci je najjednostavniji način ako želite brzo stići do grada. Riješite sve svoje izazove i pametno odaberite automobil iz naše široke palete kako bi vaše putovanje bilo što bezbrižnije. Krenite cestom D9 i brzo ćete stići u središte grada Splita. Zračna luka Split dobro je povezana s gradom, ali i ostalim zanimljivim mjestima u blizini. Sve je na dohvat ruke, a istraživanje automobilom najbolja je opcija za posjetitelje. Naši ljubazni zaposlenici i široka paleta kvalitetnih vozila je samo dio onog po čemu se razlikujemo od drugih. Kombinacija prijateljskih usluga, niskih cijena i novih, redovno održavanih automobila čine naše usluge najma automobila jedinstvenima.

Rezervirajte odmah svoje idealno vozilo kod Autowill-a u zračnoj luci Split i započnite svoju avanturu Hrvatskom.

 

 

odaberite svoje vozilo

 

Autowill Rent a car Split