Zračna luka Zadar - Rent a Car

Rent-a-car, najam automobila i vozila Zadar zračna luka


Telefon: +385 99 484 00 04

Adresa: Ulica  I/2A, Zemunik Donji, 23 222 Zemunik, Croatia

Email[email protected]


Radno vrijeme: 

Ponedjeljak: 08:00 - 20:00

Utorak: 08:00 - 20:00

Srijeda: 08:00 - 20:00

Četvrtak: 08:00 - 20:00

Petak: 08:00 - 20:00

Subota: 08:00 - 20:00

Nedjelja: 08:00 - 20:00


Naša lokacija Odaberi vozilo

 

Zadar Airport Car Rental - Autowill rent a car Zadar


 

ZADAR rent-a-car vozila

Najam automobila, rent-a-car u zračnoj luci ZADAR - Zemunik je jednostavan i preporuka za svakog putnika, koji prvi dolazi. Naše će vam osoblje poželjeti dobrodošlicu u Zračnoj luci Zadar i odmah odvesti do vašeg automobila kako biste što prije započeli s odmorom i avanturom u ovom divnom gradu.

Automobil je najlakši i najbolji način za započeti putovanje. Bez obzira na to dolazite li s puno prtljage i trebate veće vozilo, ili putujete na kraći period i trebate nešto manje za istraživanje grada - nudimo razne mogućnosti najma i puno različitih modela automobila.

 

Najam vozila

Čista, udobna i redovno održavana vozila

Svi naši automobili su novi, udobni, redovno održavani, nakon svakog korištenja se čiste, dezinficiraju, a uz sve navedeno imaju i mnoštvo dodatne opreme za veću udobnost putnika. Tako će vaš posjet Zadru i Dalmaciji biti nezaboravan i udoban.

Nudimo različite modele i tipove automobila za vaše putovanje u Zadar, bilo da se radi o poslovnom putovanju ili godišnjem odmoru. U našoj širokoj ponudi automobila možete rezervirati sve modele od obiteljskih, malih gradskih automobila, udobnih vozila srednje klase, karavana, popularnih terenaca, luksuznih limuzina, pa sve do putničkih i teretnih kombija.
 

Vožnja iz zračne luke Zadar

Zračna luka Zadar udaljena je oko 9 kilometara od centra grada što nije nikakav problem ako imate unaprijed rezerviran automobil. Upute i označene rute puta za dolazak iz grada u zračnu luku i obrnuto, jasne su i jednostavne za pratiti. Zračna luka Zadar dobro je povezana s drugim mjestima u regiji i sve su ceste dobro održavane. Najam automobila u zračnoj luci dobar je izbor koji može uvelike pojednostaviti vaše putovanje, a ujedno je i najbolji način da vidite sva željena mjesta i temeljito istražite prekrasnu zadarsku obalu.

Istražite Zadar automobilom 

Zadarske ulice mogu biti prometne ljeti, a posebno je prometan stari grad jer ima puno uskih i jednosmjernih ulica te znakova koje treba slijediti. Međutim, ne morate se zbog toga brinuti jer će vam naše uslužno osoblje u agenciji za najam automobila AUTOWILL u zračnoj luci Zadar, pružiti sve detalje o vožnji i sve potrebne upute koje trebate slijediti. Također je poželjno iznajmiti jedan od naših automobila s GPS navigacijskim sustavima koji vas lako mogu provesti ulicama prekrasnog Zadra. 

Rezervirajte svoje vozilo kod u zračnoj luci Zadar 

Nazovite nas danas, rezervirajte svoj automobil, a mi ćemo vas dočekati u Zračnoj luci Zadar s automobilom po vašem izboru.

Najam Vozila

 

Lokacija Aerodrom rent a car