Rent a car  Zagreb

Najam vozila AUTOWILL, Zagreb rent-a-car usluge


Phone: +385 1 3869 813  +385 98 984 0840 +385 99 484 00 08

Address: Zagrebačka avenija 100, 10000 Zagreb, Croatia

Email[email protected]

 

Radno vrijeme:

Ponedjeljak: 08:00 - 19:00

Utorak : 08:00 - 19:00

Srijeda: 08:00 - 19:00

Četvrtak: 08:00 - 19:00

Petak: 08:00 - 19:00

Subota: 08:00 - 14:00

Nedjelja: Zatvoreno


Naša lokacija Odaberi vozilo

Zagreb Airport Car Rental - Autowill rent a car Zagreb


Zagreb rent-a-car usluge 

Rent a car u Zagrebu sa Autowilla je zaista jednostavan, zahvaljujući našoj izvrsnoj usluzi i podršci putem telefona, e-maila ili osobno.

Ono što nas razlikuje od ostalih je to što ne naplaćujemo otkazivanje ili promjenu automobila. Ako se odlučite rezervirati vozilo kod nas važno je znati da  nema skrivenih troškova i dodatnih troškova. Naša su vozila uvijek spremna za upotrebu i 100% čista jer brinemo i cijenimo svoje kupce. Bez obzira dolazite li u Zagreb poslovno ili osobno, odabir jednog od naših benzinskih ili dizelskih automobila učinit će vaše putovanje puno ugodnijim, a vaše iskustvo u Zagrebu nezaboravnim.

 

 

Nova i redovito održavana vozila 

Naša ponuda za najam vozila u Zagrebu uključuje velik asortiman automobila . Kod nas imate široku paletu vozila za najam - od malih gradskih automobila, obiteljskih vozila, kompaktnih automobila, karavana, vozila srednje klase, jakih terenca do kombija. Sva naša vozila su nova i redovito održavana, opremljena vrhunskim značajkama kao što su bluetooth, vizualna i zvučna pomoć pri parkiranju, kontrola brzine i još puno toga.

 

Izaberite svoje vozilo

 

Pomoć na cesti 24/7 u Hrvatskoj, EU i zemljama u regiji

Putujte bezbrižno - pružamo 24-satnu pomoć na cesti u Hrvatskoj, EU i zemljama u regiji. Brzo i jednostavno rezervirajte svoje idealno vozilo putem interneta, preuzmite ga u našem uredu u Zagrebu i vratite ga u bilo koju od naših poslovnica u Hrvatskoj.  Rezervirajte jedan od naših automobila već danas i uživajte u putovanju Zagrebom.

 

Rent a kombi - Najam putničkog kombija Zagreb


Najbolji način za istraživanje Zagreba i Hrvatske s grupom prijatelja ili obitelji je najam putničkih kombija Zagreb s Autowill - rent a car uslugama. Putovanje kombijem nudi više prostora za noge putnika, dodatni kapacitet prtljage i mogućnost zajedničkog putovanja. Najam putničkog kombija će vam pomoći da putujete ugodnije i svi zajedno.

Najam putničkog kombija praktičan je izbor ako želite uštedjeti. Jeftinije je (i daleko zabavnije) putovati u jednom vozilu i podijeliti troškove, nego putovati u više vozila gdje nastaje i više troškova. 

Rent a kombi Zagreb

 

O Zagrebu

Zagreb pruža jedinstveno lokalno iskustvo i izabran je za najbolju europsku destinaciju te se mijenja stalnim rastom i razvojem. Posjet glavnom gradu dobar je način da se bolje upoznate s Hrvatskom. Najbolji način za ulazak u Zagreb je putem A2, A3 i A4. A1 je autocesta prema Jadranu. Zagreb je nevjerojatan za vožnju ljeti jer mještani odlaze na ljetne odmore i nema gradske gužve.

Zagreb je jedan od europskih gradova s ​​posebnim šarmom. Neupadljiva, opuštena i topla atmosfera čine da se svaki posjetitelj zaljubi u glavni grad. Ima puno prekrasnih parkova, povijesnih popločanih ulica, bogatih kulturnih događanja, zanimljivog noćnog života i ljubaznih domaćina. Kao jedno od najboljih europskih odredišta, Zagreb se neprestano razvija i poboljšava. Ako se želite upoznati sa svim ljepotama Hrvatske, posjet glavnom gradu je odličan početak vašeg putovanja.
 

Istražite Zagreb automobilom

Mnoga mjesta u Zagrebu mogu se istražiti šetnjom, ali ako želite vidjeti što više stvari i u potpunosti doživjeti grad, poželjno je koristiti usluge rent a cara i započeti s obilaskom grada. Rezerviranje automobila pomoću naše rent a car usluge jako je lako, a našim kupcima pružamo puno različitih automobila za jednostavno istraživanje grada.

Najam vozila Zagreb, Autowill

Izaberite svoje vozilo

 

Lokacija Rent a car Zagreb