Rent a car Zračna luka Zagreb (ZAG)

MEET AND GREET -  Najam automobila Zračna luka Zagreb AUTOWILL


Telefon: +385 98 984 08 40 +385 99 484 00 08

Adresa: Selnica Šćitarjevska 113A, 10410 Selnica Ščitarjevska

Email[email protected]


Radno vrijeme: 

Ponedjeljak: 08:00 - 20:00

Utorak: 08:00 - 20:00

Srijeda: 08:00 - 20:00

Četvrtak: 08:00 - 20:00

Petak: 08:00 - 20:00

Subota: 08:00 - 20:00

Nedjelja: 08:00 - 20:00


Naša lokacija Odaberi vozilo

 

Najam vozila - Rent a car Zračna luka Zagreb (ZAG)


 

Zagreb Airport Velika Gorica (ZAG) Rent-a-car service 

Top usluga iznajmljivanja automobila u zračnoj luci Zagreb. Autowill rent-a-car će vam pruža ✔ nove i čiste automobile ✔ ljubazno osoblje ✔ VRHUNSKU kvalitetu usluge. Rezervirajte vozilo iz širokog izbora automobila - ekonomični, monovolumen, terenac i još mnogo toga. Jednostavna i brza rezervacija putem interneta.

Zračna luka dr. Franjo Tuđman - Zagreb najprometnija je međunarodna zračna luka u Hrvatskoj, koju posjećuju tisuće ljudi. Kako bismo vaš posjet učinili ugodnim, nudimo najam automobila Meet and Greet u zračnoj luci Zagreb. Nakon vašeg slijetanja u zračnu luku Zagreb, naši kolege će vas dočekati i potom odvesti u naš ured. Jednostavno, bezbrižno i lako rezervirajte automobil po vašim željama i na jedinstven način doživite sve ljepote glavnog grada i ostatka Hrvatske.

 

Počnite rezervaciju

 

Brza podrška - najam vozila zračna luka Zagreb

Svi su automobili novi, čisti, redovno održavani i u potpunosti opremljeni najboljim značajkama za vašu maksimalnu udobnost. Bluetooth, vizualna i zvučna pomoć pri parkiranju, kontrola brzine i mnoge druge pogodnosti su tu kako bi vama olakšali putovanja do željenih destinacija. To znači da svatko može pronaći nešto prema svom ukusu i preferencijama i bezbrižno uživati u putovanju.

24- satna pomoć na cesti u Hrvatskoj, EU i zemljama u regiji

Nudimo 24- satnu pomoć u cijeloj Hrvatskoj, Europskoj Uniji, kao i zemljama u regiji. Sve što vi trebate je koristiti naše automobile i zabaviti se istražujući s nama. Brzo i jednostavno rezervirajte svoje idealno vozilo putem interneta i preuzmite ga u našem uredu u zračnoj luci Zagreb, a vratiti se možete u bilo koju od naših podružnica u Hrvatskoj.

Neovisno o tome trebate li automobil za svoje poslovno ili privatno putovanje mi ćemo vas dočekati u zračnoj luci Zagreb. Svim našim klijentima pružamo toplu dobrodošlicu i pomažemo sa svim formalnostima, poput prtljage, carine i svega ostalog što vam je potrebno. Ako tražite kompletnu uslugu za najam automobila u zračnoj luci Zagreb, nazovite nas i mi ćemo biti tu za vas.


Od zračne luke Zagreb do centra grada

Zračna luka Zagreb (ZAG) Franjo Tuđman nalazi se u Velikoj Gorici, smještenoj na jugoistoku glavnog grada. Udaljenost od zračne luke Zagreb do centra Zagreba je oko 15 km, a do centra treba oko 30 minuta. Do zračne luke Zagreb možete doći preko izlaza 5 s autoceste A3 / E65. 

Zagreb je s posebnom šarmom izabran među najbolje europske destinacije i jedan od europskih gradova. Neupadljiva, opuštena i topla atmosfera čine da se svaki posjetitelj zaljubi u grad. Ima puno prekrasnih parkova, povijesnih popločanih ulica, bogata kulturna događanja, zanimljiv noćni život i ljubazne domaćine.

Istražite Zagreb

Ako ste zainteresirani da vidite što više možete u Zagrebu i okolici, kao i dalje u Hrvatskoj, preporučujemo vas da nas kontaktirate i pomoći ćemo vam kao vaš rent a car - zračna luka Zagreb. Možete nas jednostavno kontaktirati i rezervirati automobil prema vašim potrebama kako bi doživili sve ljepote glavnog grada i drugih mjesta.

Najam vozila aerodrom Zagreb

 

Najam vozila

 

Najam vozila aerodrom zagreb